Следвайте Гласове в ТелеграмВ момента ЦИК подготвя фалшификация на изборите. В

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВ момента ЦИК подготвя фалшификация на изборите. В
Коментари Харесай

Деян Николов: ЦИК подготвя фалшификация на изборите

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ В момента ЦИК приготвя имитация на изборите. В петък се преглежда изходния код на машините. Бяхме подали искане наши специалисти да участват там, само че бяхме уведоми половин час по-рано, с цел да не можем да присъстваме “, сподели в предаването „ Лице в лице “ претендентът за кмет на София на „ Възраждане “ Деян Николов.

„ Призовавам хората да гласоподават с хартиени бюлетини, тъй като машините са фалшифицирани “, уточни той.

„ В момента се прави едно бутафорно показване на изходния код на машините “, акцентира претендентът за кмет.

„ Бих инициирал софийски референдуми, в случай че стана кмет. Смятам, че е значимо да ръководя дружно с хората, а не макар тях. Една от тематиките, която е чудесна за референдум е какво да се случи с платеното паркиране. Някои го харесват, за щото обезпечават места за паркиране. Други считат, че единствено измества тематиката към крайните квартали. Има догадка да се усили цената, с цел да има повече места “, уточни Николов.

„ Смятам, че паркирането в центъра би трябвало да е разкош. Хората, с които съм говорел също считат по този начин “, акцентира той.

По думите му различен референдум, който бил провел е по тематиката с жълтите павета – дали да станат пешеходна зона.

„ Добре познавам проблемите на столицата. Най-големият проблем, който аз откривам е изразходването на средствата от бюджета, което е едвам на 70%. Бюджетът на София е 600 млн. лева От тях Столична община съумява да изразходи едвам 400 млн. лева, тъй като има административни неуредици вътре в общината. Пари има за всичко, само че ние не съумяваме да ги изразходим “, сподели Николов.

Той уточни, че при срещите му с хората най-често му споменавали за презастрояване и трафик.

„ По отношение на презастрояването би трябвало да се актуализират подробните устройствени проекти на кварталите, тъй като София се разраства безредно. Строят се жилищни здания без да има проект за кварталите “, безапелационен бе Николов.

Инфо: бТВ

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР